Skip to content

16/11/2023 News

TotalEnergies tager kølervæsker til det næste niveau: Cartech, Plus EVO og Neotech.

Cartech – Det fremtidssikre valg til personbiler*

Cartech er designet til personbiler og tilbyder en premium glykolbaseret formel og den nyeste P-OAT-teknologi (Phosphated Organic Additive) for stabilitet ved høje temperaturer og udsving samt beskyttelse af komponenter. Den er særligt velegnet til bilmærker under Stellantis samt Ford, Renault og Nissan.

Plus EVO – Den helt rigtige ved silikat-basiskrav*

Plus EVO opfylder kravene til silikatbaserede anvendelser. Det er en alsidig og multifunktionel kølervæske, der er baseret på monoethylenglycol kombineret med silikathæmmerteknologi med fosfat og organiske tilsætningsstoffer (Si-P-OAT). 

Plus EVO er egnet til forbrændingsmotorer men også visse el-biler. Den anbefales især til tyske bilproducenter og motorer, der kræver en silikatbaseret kølervæske.

Neotech – For Heavy Duty køretøjernes driftsikkerhed*

Neotech er designet til tunge køretøjer som lastbiler og entreprenørmaskiner. Den er baseret på monoethylenglycol kombineret med organiske tilsætningsstoffer (OAT) og kan modstå høje temperaturer og udsving under ekstreme forhold. Den er også egnet til køretøjer med forbrændingsmotorer og visse elbiler.

Cartech, Plus EVO og Neotech findes som koncentrat (Glacelf) og klar-til-brug (Coolelf). 

 * Bemærk venligst, at den primære anvendelse af disse kølervæsker kan variere. Se altid vores olieguide for anbefalinger til specifikke mærker/modeller samt dataark. Så kan du også holde hovedet helt koldt!